sábado, 2 de agosto de 2008

De tornada a Bòsnia!

Amb nous companys de viatge, amb nous objectius i amb les piles més que recarregades dilluns tornaré a pujar a una furgoneta que em portarà cap a Bòsnia. Tot aquest any ha estat ple d'aquest viatge, començant per les trobades que vam tenir els primers mesos, els articles a El Punt i Illacrua, textos a blocs, la gran exposició de la UAB i tantes altres coses que m'han portat fins aquí.
No desitjo repetir el viatge de l'any passat, ni viure quelcom semblant, ni trepitjar els mateixos pobles, ni tan sols aprendre tant. Em conformo en seguir amarant-me de Bòsnia i de tot allò que aquest país encara em pot donar.
És clar que tot això ho faré pensant en vosaltres. En tots i totes vosaltres. Perquè per mi Bòsnia són moltes coses, però sobretot sou vosaltres. Bòsnia és tot allò que allà vam fer, vam sentir, vam viure.

No dubteu que pensaré en tot allò que vam ser allà i el que encara ens queda.

Una abraçada molt i molt forta,
Gerard

1 comentario:

Anónimo dijo...

hola, espero q disfrutes mucho ese viaje ,y claro muchas fotos,para q veamos cuantas cosas nos dejamos, espero volver ptro año, llevo todo el mes pensando , hoy estaba haciendo, hoy estubimos,....... y asi todos los dias. cuidate mucho besos