sábado, 10 de noviembre de 2007

Pocs però ben avinguts...


Aquesta nit passada ha tingut lloc a la ciutat comtal el segon sopar dels welcomes bosníacs. L'expedició, menys representada que en l'ocasió anterior, ha sopat en una pizzeria del Raval i després ha acabat la vetllada en un local prop de les Rambles.


Entre la incertesa de les persones que venien i les sorpreses de darrera hora, el grup s'anava ampliant, fins la magnífica xifra de set persones, mentre avançava la nit. Xafarderies i nous records anaven sorgint a mesura que pujava l'alegria i disminuia el líquid de l'ampolla de Lambrusco. Tot i així, els assistents han confirmat la necessitat de fer un nou sopar abans de Nadal, amb una assistència com a mínim doblada.


Els projectes no cessen i els impulsors no deixen de demanar suport. Dos reportatges en revistes catalanes i una exposició, ja gairebé confirmada, a la UAB són els objectius a curt termini dels intrèpids expedicionaris. Mentrestant, però, s'ha decidit seguir en contacte via mail i participar (molt) activament en el blog del Welcome.

3 comentarios:

joan dijo...

buenu buenu que a vere si sols quedarem els guapos per sopar! ejjeeje

i a veure si els que passen i no diuen res arriman un poco el hombrooo

que del dicho al hecho... hay un blog que se queda to tirao!

al pròxim sopar heu de venir, putites!

Anónimo dijo...

sí que en volem més! de sopars i de gent! nosaltres anem fent i qui s'hi vulgui afegir ja ho dirà eh!!! vinga cracs que aquest blog necessita moviment!!!
un petonas a tothom!

gerard (www.fotolog.com/carpe_cine)

Anónimo dijo...

Ciao belli,desde Venecia us enviu un peto