domingo, 12 de agosto de 2007

Hvala Bòsnia

Abans de marxar molts coincidíem en què necessitavem pair tot el que havíem viscut. Durant la nostre estada al país balcànic no haviem tingut temps per a fer-ho degut al ritme frenètic amb què vivíem els nostres dies. Però tot allò que teníem emmagatzemat en el nostre jo més profund comença a brotar un cop trepitjes casa teva. Tot és tan diferent: el paisatge, la gent, les carreteres, la conducció, els carrers, el despertar, els apats, els banys, l'aigua de la dutxa, l'ambient, l'aire, les encaixades de mans, les companyies, els silencis... i això fa que poc a poc te n'adonis de la magnitud del viatge que tot just deixes enrere. Però ja no som els mateixos que fa tot just quinze dies, ara Bòsnia ja forma una part important de les nostres vides.

Espero que seguim mantinguen viu aquest món d'il·lusions i germanor que ens ha brindat Bòsnia. I el blog és un estri més per a fer-ho.
Una abraçada ben forta per a tots els membres de la expedició.
Borja

1 comentario:

Anónimo dijo...

Bòsnia és en nosaltres i nosaltres som en Bòsnia. Moltes diferències entre allà i aquí que no per petites són menys importants. Tonteries com la conducció o l'aigua de la dutxa són uns grans exemples.

A veure si això es va animant welcomes!!

gerard